Home Praktijkwijzer Info/Tips Nieuws Contact
 

Afvalmaanden bij Den Driesprong - maart t/m juni

Denkt u dat uw hond of kat te zwaar is? En wilt u hier iets aan doen? Wij willen u graag helpen om uw dier te laten afvallen.


Niet alleen voor de schoonheid van uw dier maar ook vanwege gezondheidsredenen is een gezond gewicht belangrijk. Overgewicht heeft namelijk invloed op verschillende orgaansystemen met als gevolg dat er een verhoogd risico is op bijvoorbeeld gewrichtsproblemen, blaasproblemen of suikerziekte.

 Hiervoor gebruiken we een speciaal online voedingsprogramma en hebben we een speciale voeding: HPM Weight Diet van Virbac. De Veterinary HPM dieetvoedingsrange is de nieuwe generatie voeding die aansluit bij het instinct en de nutritionele behoefte van een hond of kat. Ziek of gezond, honden en katten zijn carnivoren. De nieuwe Veterinary HPM therapeutische voedingsrange is gebaseerd op een hoog eiwit - laag koolhydraat formulering. Het bevat veel minder zetmeel en koolhydraten en veel meer dierlijke eiwitten. Het resultaat is een voeding die zo nauwkeurig mogelijk aansluit bij de nutritionele behoefte van een carnivoor.

HPM Weight loss van Virbac:

Voor uw hond

Voor uw kat

Hoe gaat het concreet in zijn werk:

  • U maakt een gratis informatie afspraak met onze assistente op maandag, woensdag of vrijdag. Zij zal alles uitleggen, gegevens invoeren en een plan van aanpak maken voor het afvaltraject. We gaan samen met u kijken naar het huidige gewicht van uw huisdier en het streefgewicht. Op basis daarvan zullen we berekenen hoeveel voer uw huisdier nodig heeft waardoor deze zal afvallen.
  • U koopt een zak dieetvoer die door ons softwareprogramma wordt aangewezen als ideaal afvaldieet voor uw huisdier en mag daarbij een cadeau uitkiezen om afvallen te stimuleren. Bij de voeding krijgt u ook een spaarkaart want na 6 zakken krijgt u er namelijk 1 gratis!
  • Tijdens het traject komt u uw dier elke 2 weken wegen, zodat we een weegoverzicht krijgen. Op deze manier zien we of we op de goede weg zijn of dat we het advies wellicht moeten aanpassen. Indien u vragen heeft, kunt u deze dan gelijk stellen.
  • Heeft uw dier een gezond gewicht bereikt dan kan hij/zij in veel gevallen weer overstappen op onderhoudsvoeding. Heeft uw huisdier het streefgewicht binnen 6 maanden gehaald? Dan krijgt u een zak onderhoudsvoeding aan het eind van het traject gratis (De grootte van de zak zal hetzelfde zijn als de zak dieetvoeding die u voorheen kocht).
  • U betaalt dus niet voor de begeleiding, enkel voor de dieetvoeding.

Wij wensen u en uw dier veel succes! Mocht u vragen hebben n.a.v. deze informatie neem dan gerust contact op met de medewerkers van Den Driesprong in Reusel. Indien u meer over Veterinary HPM voeding wilt lezen, ga dan naar de website www.virbac.nl/voeding.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 0497-643668.

Mededelingen
Juni chipmaand

In juni besteden wij extra aandacht aan chippen en de registratie. Ook geven wij korting op het chippen van uw huisdier
Lees verder>

Vakantie

De zomermaanden komen er weer aan. Gaat uw huisdier naar een pension of gaat hij/zij mee op vakantie?
Lees verder>

Uw huisdier op dieet

Is uw hond of kat te zwaar? Wij helpen u graag om uw huisdier te laten afvallen.
Lees verder>

Voorjaars castratie actie

Van 14 februari t/m 31 mei korting op castratie en sterilisatie van de kater en poes.
Lees verder>

Vaccicheck

Om onnodig vaccineren te voorkomen is de Vaccicheck ontwikkeld. Komt uw hond hiervoor in aanmerking?
Lees verder>

 

Ontworming 4 halen 3 betalen

Ontworm uw hond en kat 4 keer per jaar om worminfecties te voorkomen.
Lees verder> 

 
 
 

 

 Algemene voorwaarden